. .MeH uSyAH2 LiRik. .

. .DAH SINGGAH, KENALAH FOLLOW. .

VOTE for - MV (Namewee, Afdlin Shauki)



Meh undi afdlin disini ! sesungguhnya dia adalah manusia yang hebat dalam industri seni lakon . . ! Peace ! Tanpa mereka ni, industri seni lakon takkan kukuh sehingga hari ini . .


Korang support mereka ni ok . . --> Undilah - MV (Namewee, Afdlin Shauki): A Pete Teo PSA Music Video promoting the vote. Features vocals by Afdlin Shauki, Namewee & Tengku Razaleigh Hamzah and many Malaysians including @Aisehman, Baki Zainal, Bront Palarae, Chelsia Ng, Daphne Iking, Jehan Miskin, Johan F. Khairuddin, Karamjit Singh, Lai Ming, Lee Chong Wei, Nurul Izzah Anwar, Rosnah Abd Rashid Shirlin, Rina Omar, Reshmonu, Sharifah Amani, Sazzy Falak, Reza Salleh, Tengku Azmil Zahruddin, Tony Fernandes, Wardina Safiyyah, Wee Ka Siong, Yasmin Yusuf, Albert Law, A. Kohilan Pillay, Jason Lo, Mohan, Khalid Samad, Aizat Amdan, Tee Hui Ling, Usha Nandhini, Chia Ting Ting, Nur Farina, Sassi Tharan Rajoo, Nik Nazmi, Tony Pua & David Lai.


. BERSAMBUNG .




. : {n_n} ASALKAN BOLEH JE SOPHIEORY NIE {n_n} : .

HAPPY BIRTHDAY TO DAYYAH ! !


Dijadikan cerita
sahabat-sahabat saya yang
celebrate birthday suprisesss ini
untuk budak yang bernama Dayyah .

. yang dibawa khas dari .
. DOMMN .
~wiwiwiwiwiwi~

. Haa ini lah rupanya KEK BIRTHDAY .
 . . cun tak birthday kek ni . .hehehe. .
~ yummm yuummm ~




 .Dan gambar dibawah ni
adalah antara orang- orang
 terpenting
dalam menjayakan
suprisessss birthday tersebut . .

. .hehehe~
kiri dan kanan tue crew yang bertanduk tau. .
~kihkihkihkih ! . . .


 .nie picx Dayyah 'Birthday Gurl' bersama keknya .


 . Adengan suap-menyuap pun bermula. 
. hihihihihihihikk .
. comey jerrrr kan .


. sampai disini sajer .
. d'Doakan dayyah bahagia selalu .
~ hhhuhuhuhuhuhuhuhuhhuu ~
~ daaaaaaaaaaa ~
~ HAPPY BIRTHDAYYYY DAYYAH ! ! ~


. BERSAMBUNG .



. : {n_n} ASALKAN BOLEH JE SOPHIEORY NIE {n_n} : .